tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mistä kaikki alkoi

Olipa kerran, kauan kauan sitten, kylmä ja kirkas uuden vuoden yö.

Panda oli ystäviensä kanssa juhlistamassa vuoden 2011 loppumista sekä uuden alkua, ja vaikka ilta oli mukava, niin ei Panda ollut juhlatuulella. Pari aikaisempaa vuotta Pandalla oli ollut suuren kasvamisen ja henkisen parantumisen aikaa ja tämä kasvu vei oman veronsa. Panda oli asettanut itselleen mieskiellon, tai ainakin niin kovat kriteerit herra oikealle, että oli varma, ettei hänen tarvitse vielä pitkään aikaan miettiä parisuhdetta.

Siinä istuskellessa Helsingin Baker'sin jakkaralla, syrjässä muista pöydistä sekä tanssivien ystäviensä laukkunarikkana, hän katseli juhlivia ihmisiä. Panda bongasi heti raamikkaan ja fiksun näköisen miehen mustassa poolopaidassa. Vaaleanruskeat, hieman pidemmät ja ihanasti aaltoilevat kutrit tekivät miehestä aivan Disneyn prinssin näköisen. Parta oli piste i:n päälle.

Panda stalkkasi  katseli ohimennen tämän herran tekemisiä ja kuinka hän oli hyvällä tuulella ystäviensä kanssa. Seuraamisen keskeyttivät tanssilattialta palaavat ystävät, jotka tulivat hengähtämään. Heidän palattuaan tanssimaan, ei prinssi enää ollut siellä, missä aikaisemmin. Panda pohti hetken mielessään, että etsisikö hänet käsiinsä, mutta päätti antaa olla ja välttäisi näin rakkauden mukana tuomat riskit.

Pian Pandan vasemmalta puolelta kuului matalaääninen "moi" ja nähdäkseen, kuka äänen lähde on, hän huomasi lähes kauhukseen, että prinssi istui hänen vieressään. Sokissaan Panda päästi suustaan hieman särisevän ja hämmentyneen tervehdyksen, mutta ryhdistäytyi omaan topakkaan tapaansa melko pian. 

Keskusteltua jatkettiin pitkään yöhön ja mitä enemmän he juttelivat, sitä enemmän prinssi täytti Pandan asettaman "herra oikean" listassa olevat vaatimukset. Onnekseen (ja samalla kauhukseen) Panda ajatteli, että tässä voisi olla sitä jotain ja vaikka kuinka pelottaisi, niin ehkä olisi otettava riski ja tutustua Prinssiin vielä paremmin.

Panda ja Prinssi jatkoivat yöhön yhdessä. Panda sai majapaikan Prinssin luota, mutta loppuyö meni siveellisesti teen juomiseen, jutteluun, halailuun ja ehkäpä muutamaan suukkoon. 

Seuraava aamu oli jännittävä, mutta Prinssi vaikutti itsevarmalta ja rauhalliselta herrasmieheltä. Prinssi saattoi Pandan bussipysäkille, missä he vaihtoivat puhelinnumeronsa ja antoivat vielä hellät suudelmat ennen kuin Panda astui bussiinsa.

Tästä alkoi heidän yhteinen alkutaipaleensa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti