keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen konkreettinen hankinta

Olen kova emäntä leipomaan, joten kaunis ja herkullinen hääkakku on minulle hyvin tärkeä asia. Päädyinkin teeman ja teemavärien päättämisen jälkeen katselemaan erilaisia cake toppereita eli hääkakun päällä olevia koristeita.

Olen melko rempseä ja huumorintajuinen nainen, joten aluksi mietin jotain hassua kakun koristeeksi. Toisaalta pohdin, että prinssini saa minussa herkän puoleni esiin, mitä ei kovin moni ole päässyt näkemään ja olisi kiva saada jonkinlainen intiimi ja hellä cake topper. Päätin, että kakku rakennetaan koristeen ehdoilla :)

Tässä katselemaani satoa alkaen hauskoista ja päätyen erikoisempiin ja herkkiin koristeisiin.


Meillä tulee olemaan teemassa käpyjä, joten tämä oli pitkään yksi vaihtoehto :)

Prinssi on kova pelailemaan pelejä, joten tämäkin olisi ollut hauska :DWillow Tree - PromiseTämän valitsimme: Willow Tree - Together.

Päädyimme tähän Willow Treen - Together kakkukoristeeseen. Pohdin pitkään Promisen ja tämän välillä

4 kommenttia:

 1. Vähän ihana kans toi ilmapallollinen ^_^ Mut jotenki niin teitä toi vika! Hyvä valinta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään siitä melko paljon. ^_^ Vähän vain ehkä kesäinen koriste!

   Poista
 2. Onko tuo kakkukoriste painava? Haluaisin kovasti tämän meidän kakkuun mutta kuulin koristeen olevan liian painava kakun päälle? ISO kiitos vastauksestasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen merkki tekee koristeita ihan vartavasten hääkakkujen päälle. Riippuen varmasti myös, että millainen kakku on kyseessä. Täältä pääset katsomaan takempia tietoja ja kysyä vaikkapa tarjoajalta sen painoa http://www.lahjakas.fi/haat__kihlajaiset meidän kakkukoriste on valitettavasti jo kakuntekijällä, niin en voi sinulle punnitakkaan :\

   Poista