keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kaasot

Kaasojen valinta ei ollut minulle kovin vaikeaa. Olen sen tyyppinen ihminen, joka tykkää olla paljon omissa oloissaan ja jos on seurassa, niin seuran on oltava laadukasta (mikä diiva! :D). Ei nyt ihan sentään, mutta pidän siitä, että minulla on muutama hyvä ystävä, joiden kanssa vietään aikaa ja joille annan itsestäni paljon. Nämä kaksi rouvaa ovat siis lähimmät ystäväni.

Kaaso K on ystäväni vuosien takaa, yläasteelta lähtien ja tämän ladyn kanssa on pidetty yhtä niin ylä- kuin alamäissäkin. Olin Kaaso K:n häissä itse kaasona ja joku teistä saattaakiin tietää Modern Bride hääblogin, joka on vieläkin melko suosittu. K on tuon blogin perustaja ja ylläpitäjä. Häneltä sain itselleni idean perustaa oman hääblogin suunnittelujeni tueksi.
Tällä hetkellä rouvan elämästä nauttiva Modern Bride päivittää aktiivisesti uutta Modern Wife blogiaan.  Minulla on siis melko vahva tukihenkilö häiden suunnittelussa. :D

Kaaso K:n kanssa hiushärpäkkeiden testailua

Myös Kaaso L on ollut ystäväni jo useita vuosia. Tutustuimme aluksi työkavereina, joka melko nopeasti kehittyi hyväksi ystävyydeksi. 1,5 vuoden yhteisten hulluttelevien työvuorojen jälkeen matkani jatkui opiskelemaan merkonomiksi, jolloin tiemme erkanivat. Pidimme siitä huolimatta tiiviisti yhteyttä ja Kaaso L onkin yksi tärkeimmistä luottohenkilöistäni. Kaaso L opiskelee tällä hetkellä itse vaatealaa ja tätä kautta myös hääpukuni tullaan hankkimaan. ;) Siitä kuitenkin lisää omassa postauksessaan.

Ai tämä mekko EI ole hyvä kaason puvuksi? xD

Näiden naisten kanssa voin vetää vapaalle, pelle-moodin päälle, överiksi, nauraa maailman typerimmille jutuille ja olla täysin rehellinen. Tämän parempia kaasoja en voisi ikuna toivoa!

Kaaso L:n tekemää photoshop-taidetta. Kiitos :D

2 kommenttia: