keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Save the Date Häämessut 2014 - Kimalletta ja kierrätystä!

Koska kihlauduimme tosiaan jo helmikuussa 2013, niin tässä on ollut tovi aikaa pohtia häiden järjestämistä ja suunnitella kaikenlaista ennen blogin perustamista. Myös prinssilläni oli toive, että häät olisivat vasta hieman myöhemmin, vaikka lupaus on jo tehty. Tämä siksi, että myös minä olisin koulusta valmistunut sekä työelämässä, kun avioidumme.

Ensimmäinen häihin liittyvä tapahtuma, johon osallistuin kaasojeni kanssa, oli Save The Date häämessut 2014. Muistan vieläkin, kuinka perhoset kutkuttivat vatsanpohjassa, kun oikeasti pääsi miettimään,että "sopisiko tämä meidän häihin?". Tämä messutapahtuma oli tosin vasta ihan alkusuunnittelua ja toivoin, että antaisi suunnan siihen, että mistä häiden järjestäminen tulisi aloittaa.

Ensimmäinen kosketukseni upeiden taideteoskakkujen maailmaan. The Art of Caken henkilökunta oli todella ystävällistä ja heistä huokui tekemisen meininki sekä ylpeys palveluaan ja tuotteitaan kohtaan. Mahtavaa!

The art of cake - ei vaikea kuvitella, kuinka rakastuihin näihin taideteoksiin
The art of cake maistiaisia

njams
Melko rauhalliset messut Kaapelitehtaalla :)

Aivan ihana. Tästä sain ideaa teemaväreihin
Prinssilleni sopii ehdottomasti harmaa todella hyvin. Tämä olisi unelma!
Tähän ihastuin :3
Neiti Prinsessa Panda :D

Suosittelen kaikkia häitään suunnetelevia menemään häämessuihin tai häätapahtumiin. Alan ammattilaisten kanssa keskustelu tuo näkökulmaa ja auttaa kartoittamaan sitä, että minkä tyyliset häät juuri itse haluaa. Ammattilaiset osaavat kysyä oikeita kysymyksiä, jotka oikeastaan auttavat morsianta asettamaan asiat tärkeysjärjestyskseen. Varoituksen sananen kuitenkin: messuilla ollessasi haluaisit KAIKEN, mitä on tarjolla. :D

Mitä minähyödyin näistä messuista:
  • Mikä on budjettimme?
  • Mihin vuodenaikaan häät ovat?
  • Kuinka paljon vieraita ja ketä kutsutaan?
  • Mikä teema?
  • Varaa juhlatila ja kirkko/maistraatti mahdollisimman pian!
Seuraavat Save the date häämessut ovat 10.-11.2015 Tapahtumakeskus Koskenrannassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti