lauantai 26. syyskuuta 2015

Kutsut

Pohdin pitkään itse tehtyjen ja valmiiksi painettujen tilaamisen välillä. Muun muassa Now & Foreverissä on todella kattavat valikoimat erilaisia kutsuja (ja vaikka mitä muuta ihanaa!), mutta olen kyllä itse suuresti askartelun ystävä ja päädyin siihen ratkaisuun, että teen kutsukortit itse. Hinta tuli samaksi kuin jos olisin suoraan tilannut tuolta Now & Foreveristä eli tämä ei ollut mikään säästöratkaisu.

Tässä hieman kutsukortin valinnan elämänkaarta kuvien avulla:

Kuva Now & Forever, 1.30 € kpl
Kuva Now & Forever, 1,90 € kpl

Kuva Now & Forever, 1,80 € kpl

Kuva Now & Forever, 1€ kpl

kuva Now & Forever, 0,90 € kplSitten toiveet alkoivat mennä melko reilustikin rustiikkisempaan suuntaan
  


Ja vihdoin! Tässä on lopullinen kutsukorttimme :D


Kyseisen M & L leiman tilasin Vistaprintistä. Loin tekstin itse photoshopissa ja latasin sen Vistaprintin nettisivujen kautta valmistukseen. Leimasimelle tuli hintaa noin 30 € ja se saapui  muutamassa päivässä. Voin siis suositella :)


Näperrystä riittää! <3

Kortit lähtenevät matkaan joskus marraskuun aikoihin.

Ja pakko muuten jakaa tällainen humoristinen tapahtuma, kun posti lähetti häslinkikorvauksena minulle postimerkkejä. Toivoin erityisiä vihkipostimerkkejä: 


Joita posti ei voinut kuitenkaan toimittaa. Sanoivat lähettävänsä kukkapostimerkkejä, mutta pyysin, että mieluiten jotain muuta kuin kukkia, koska meillä on talvihäät.
Tällaista sieltä sitten tuli


HELVETIN AVARUUSPOSTIMERKKEJÄ?

Taisi postin asiakaspalvelija hieman kyrpiintyä palvelemiseeni loppujen lopuksi. Noh! näillä lähtee hääkutsuja menemään. Ainakin on vastaanottajalla ihmettelemistä. xD
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti