sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vihkisormuksen metsästys

Ehkä yksi vaikeimmista morsiamen päätöksistä on tämä pieni rinkula, joka oletettavasti dillailee sormessa koko loppuelämän.

Meillä prinssi oli antanut budjetin sormukselle 500 €, minkä puitteissa sitten sormusta etsiskelin.

Kävin useampaan otteeseen katsomassa tarjontaa Timanttisilla, Kultajousessa sekä netin syvissä syövereissä ja eipä tietenkään ne omat unelmasormukset menneet tähän annettuun budjettiin.

Halusin sormuksen olevan suhteellisen siro ja käytännöllinen. Jotenkin kuitenkin erikoinen, ettei ole liian basic (eikä näin kuvastaisi omistajaansa laisinkaan. ;D) Halusin ehdottomasti keltakultaisen ja tottakai timanttia. Valkokultaiset sormukset ovat nyt selvästi huomattavasti suositumpia kuin keltakultaiset ja valkokultatarjontaa on enemmän. Useista vaihtoehdoista kuitenkin saa teetettyä myös keltakultaisen version. Keltakultaiset sormukset ovat myös hieman edullisempia, mutta ei mitenkään todella merkittävästi.

Tässä hieman tarjontaa mitä harkitsin:

kohinoor fiona 674 €

Kultajousi C19087 yksikivinen 699 €

Kultajousi C30802 sivurivit 429 €

Kultajousi C30834 kukka filigraani 649 €


Suosittelen käymään paljon myös paikan päällä, koska netistä ei aina löydy esimerkiksi hyvässä alennuksessa olevia sormuksia (esimerkiksi poistuvia mallistoja yms)
Kultajousi 495 €
Tästä aasinsilta siihen, että miten päädyin omaan vihkiini: kävin Myyrmannin Timanttisissa, jossa oli erä sormuksia -30% ! tässä tulee melkoisen hyvä säästö ja voi saada arvokkaamman sormuksen, joka osuu myös (suunnilleen) budjettiin.


Ja tässä on kisan voittaja :) Pahoittelen hirveää lohjennutta kynsilakkaani! :D
Timanttiset 660 (30% alennuksella. Hinta ilman alennusta 860 €)
Tässä näette myös kihlani. Kihla menee mahdollisesti sitten oikean käden nimettömään.
Päädyin tähän prinsessamaiseen kolmen timantin keltakultasormukseen. Ihastuin heti, kun näin tämän eikä hintakaan ylittynyt paljoa. Pidän siitä, että kivet ovat kiinni sormuksessa useammalla kuin perinteisen neljän kiinnikkeellä. Meillä on talvihäät ja näen hieman lumihiutaletta kyseisessä muotoilussa. <3


Kaiverrukseen laitan vihkipäivämme, joka on siis eri kuin juhlapäivämme. :)  Ja kuten ehkä huomaatte, niin budjetti hieman ylittyi, mutta prinssini hieman jousti.. <3 :3

Nyt vain odotellen helmikuuta...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti