tiistai 2. helmikuuta 2016

Häiden koristeet ja selittelyjä

Heipähei ja valitan, että postauksesta on kulunut näin pitkä aika.

Lyhyesti voin kertoa, että työelämässä ja henkisellä puolella on ollut hieman alamäkeä, mistä johtuen tarvitsin aikaa saada asiat takas raiteilleen. Nyt ollaan jo paremman puolella ja voin taas jakaa omia hääsuunnitelmiamme huoletta.Tässä postauksessa haluan kertoa, että miten pitkälle olemme jo päässeet. Onhan häät jo ensi viikolla. HERRAJUMALASENTÄÄ :D

Kävyt ovat alkujen alusta olleet toivelistallani häiden koristeeksi. Onneksi Kaaso K keräsi ihaniaupeita käpyjä jo kesällä kassillisen. En tiedä mitä olisinkaan tehnyt ilman niitä.

Käpyjä tuunattiin siihen malliin, että ne kimaltelevat kynttilän valossa. Tämä on siis oma DIY-tuote ja toivon, että jollekin apua.

Käytin glitteriliimaa (ostin Suomalaisesta kirjakaupasta) jonka päälle sirottelin alumiinihippuja (askartelukaupasta HobbyPoint). Pelkäsin, että pieni purkki alumiinia ei riittäisi mihinkään, mutta kyseinen pikkupurnukka on riittänyt enemmän kuin tarvis!


Kesällä kihlattuni sahasi mökkireissullaan myös mäntysiä puukiekkoja, jotka jaksoi raahata Tampereelta asti junalla <3. Nämä meni sitten sisävarastoon odottamaan aikaansa, mutta nosteattuani kiekot varastosta, oli niihin kuivasta huoneesta huolimatta syntynyt hometta.. piti siis hankkia hiomispaperia ja hiota puhtaiksi ja näteiksi. Kiitoksia Kaaso J:lle avusta tässäkin hommassa. Nyt on vänkkäyskädet treenattu! :D
Sittemmin säilytin nämä sisällä lattialämpöisessä huoneessa, jotta samalta ongelmalta säästyttäisiin.

Kaikkea väriä en saanut hiottua pois millään, mutta maalasin hieman ruskeahkolla akryylimaalilla pintaa, jottei eroa huomaa.

Meillä myös kukat jää nyt kokonaan pois. Tulin pihiksi ja olen nyt vuoden verran keräillyt erilaisia hillopurkkeja ja mitälie-purkkeja, jotka koristellaan teemaväreillä. Näitä tulee meille niin paljon, että kävyt ja puukiekot saavat riittää. :)

Pöytään näiden lisäksi tulee tietenkin ruokailuun tarkoitetut viinipullot sekä vieraille täytettäväksi nämä lappuset:Luonnollisesti valkoiset pöytäliinat, sekä ruokailun kattaus. Harkinnassa myös muutamaan pöytään tällaiset korttipakat ;) ainakin nuoremmalle veljelleni! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti