sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Juhlapäivä - Part 1 - aamun valmistautuminen

Juhlapäivänä heräsin klo 7 aikoihin ja tein perusaamujutut. Söin aamupalaa (jonka olin onneksi pistänyt valmiiksi edellisenä päivänä. Kahvikin oli ladattuna) ja kävin suihkussa. Oli jotenkin aivan luksusta, että ei tarvinnut välittää meikistä tai hiuksista lähtiessä liikkeelle. Salonkiinkin menin taksilla. Prinssin tarvitsi herätä vasta n klo 11 maissa ja sovimme, että tapaamme juhlapaikalla.
Aamupäivän aikatulut oli hiukka erilaiset :D

Kävin kampauksessa ja meikissä Studio Helmessä tikkurilassa. Tätini sekä serkkuni suosittelivcat tätä paikkaa, erityisesti omistajaa Millaa, koska ovat myös itse käyneet samaisessa paikassa. Palvelu oli hyvää ja jälki loistavaa. Blogistani näytin hieman vinkkiä Millalle, että millaista kampausta ja meikkiä olin ajatellut ja sillä mentiin.Pakko vielä antaa propsit siitä, että studio Helmi on nimetty omistajan ihanan minivillakoiran Helmen mukaan. Helmi liikkui liikkeessä vapaana ja istui kampauksessa olevien asiakkaiden sylissä. Myös allekirjoittaneen. <3

Kaaso K tuli liikkeeseen 10:30 maissa. Kampaukseeni ja meikkiini oli varattu aikaa klo 12 asti, mutta olimmekin aikaisemmin valmiita. Kaasoni kanssa lähdettiinkin sitten veljeni luokse valmistautumaan. Veljeni sattui muuttamaan muutama viikko aikaisemmin aivan juhlapaikan viereen! :D

Kuva on ottanut Krisse - Rise and sparkle

Puvun pitsihihat ovat vedettynä puvun sisään, jotteivät tartu mihinkään :) 


Kävimme veljen luokse mennessä matkalla kaupassa hakemassa lounastarvikkeet ja veikka tekikin puolen päivän aikoihin spagettibolognesea. Pysyi morsiammellakin energiat tasaisena! 

Seuraavaksi lähettiin kohti juhlatilaa, jonne menimme kaasojen kanssa kävellen.


Pois alta, Justiina tulee! xD Kuva Rise and sparkle. <3

Tähän asti kaikki oli mennyt aivan moitteettomasti ja suunnitelmien mukaan. Vaikka tuntui, että aikataulu oli TODELLA väljä ja luppoaikaa tulisi liikaakin, niin näin ei todellakaan ollut. Kaaso K:kin totesi, että mielummin luppoaikaa kuin kiire ja hirveä stressi. 

Hääpäivän menosta ja meiningistä lisää seuraavassa julkaisussa. :) 


2 kommenttia:

  1. Hihi, kiva lukea millanen päivä oli sun näkökulmasta <3 Ihana Justiina :D x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. t. Just niina aka Justiina :D

      Poista