tiistai 2. helmikuuta 2016

Morsiuskimppu - Aitoa vai feikkiä kukkaa?

Kuten aikaisemmin sanoin, niin minua alkoi hieman ahdistamaan kaikki rahallisten kulujen määrä, vaikka budjettimme on melko alhainen, ainakin toistaiseksi (koputan puuta)

Koska meillä on vihkiminen perjantaina ja juhlat seuraavana päivänä aloin harkitsemaan kestokukkakimppua. Teemaamme kuuluu voimakkaasti kävyt ja luonto, joten halusin näitä elementtejä myös kimppuuni.

Valitettavasti kyseiset kimput maksavat MALTAITA ja aloinkin miettimään, että miksi en tekisi tätä kimppua itse? Eihän se voi olla niin vaikeaa, eihän?

Hain ensin inspiraatiota netistä selaillen pinterestistä ja googlesta kuvia. Tässä hieman mistä pidin ja mitä tuli vastaan:
Mutta en kaikesta huolimatta löytänyt sitä omaa mieleistä ja koska juuri tässä kohteessa päätin hieman säästää. Päätin suunnata ikeaan tekokukkaosastolle ja tsekata tarjonnan

Vastaan tulikin tämä ruukkukukka:

Ikean Fejka. Ruukku 12,99 € kpl
Ostin näitä ruukkuja kaksi kappaletta ja kotona minulla olikin muut tarvikkeet. Leikkasin sopivan kokoisia oksia ja poistin ylimääräiset lehdet. Kävyt koristelin glitterillä ja kiinnitin rautalangalla kokonaisuuteen :) 
Muita kukkia meille ei siis tule ja tällaisen tekeminen oli mukavaa ja yllättävän helppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti