keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Hääpuku

Nyt vihdoin oma kunnollinen postaus häämekostani. Kuvia onkin jo sadellut aikaisemmissa poustauksissa ja olen kertonut siitä, kuinka oman puvun teettäminen on ollut niin ihanaa kuin vaikeaakin. Tästä voit lukea täältä KLIK

Puvun teki Kaaso L, joka opiskelee alaa ja on valmistumassa vaatealan ammattilaiseksi! Kaaso L:lläkin on oma blogi, johon voit tutustua täältäKaaso L
Ensimmäinen pukuuni liittyvä asia tuli minulle hieman yllätyksenä. Olimme jo kaasojeni kanssa katselleet, että millaiset neuleen tai boleron hankkisin asukokonaisuuteeni. Olimme katselleet muun muassa tätä:


Fleece-kangasta ja kauniita virkattuja kukkia/lumihiutaleita reunoille. Kaaso L muisti,että olin ihastellut edellisissä Halloweenjuhlissa hänen valmistamaansa keeppiä, joka kuului hänen pahan äitipuolen asuunsa.

Näistä asioista inspiroituneena sain keepin siis syntymäpäivälahjaksi. Mielestäni ihan superrohkea veto, mutta keeppi osui ihan napakymppiin ja oli tosi mukava, lämmin ja kaunis. Juhlapäivänä en tarvinnut siis erillistä takkia keepin ansiosta <3
Istuvuudestaen keksi mitään pahaa sanottavaa. Tuntui upealta koko päivän päällä. Mistään ei puristanut ja näytti tosi kauniilta. :3 Olo oli prinsessamainen ja ihana koko päivän.

Ainut ongelmallinen huomio tuli pienestä koristevyöstä/glitterivyöstä. Koristevyö tarttui välillä hieman pitsihihoihin ja tanssiessani mieheni kanssa vyö oli hangannut miehen puvunliivin ihan käyttökelvottomaksi. :\ onneksi liivi meni huonoksi vasta baarissa.

Tällaisia pikkuseikkoja on kuitenkin vaikea ennustaa etukäteen.

Puvussa on puuvillainen sisäkerros, jonka päällä paksua tylliä noin polvista alaspäin. Tämän kerroksen päällä on satiinia, jonka päällä 2 kerrosta pehmeää tylliä. Päälityllit olivat aluksi hieman turhan jämäkkää, mutta pesun jälkeen pehmeni huomattavasti. Yläosassa satiinin päällä joustavaa pitsikangasta. :) Takana yläosassa napit ja alaosassa pieni piilovetoketju :)


selkämyksen napit
Tuhannet kiitokset Kaasolleni puvusta! muahmuah xoxoxo :D

1 kommentti: